Poging tot beroving * Getuigenoproep

zondag 29 september 2013

Heerde - Zaterdagavond 28 september vond er op de Brinklaan een poging tot beroving plaats. De politie is op zoek naar getuigen en aanvullende informatie van het voorval.

Rond 20.15 uur ging demelder boodschappen doen. Vlak voor deingang van de betreffende winkel stonden vier jongemannen. Een van hen sprak demelder aan en vroeg hem zijn portemonnee, sleutels en telefoon af te geven.Demelder reageerde niet en liep door. Hij werd door de jongen die hem aansprakbij de schouder gepakt enuitgescholden. De andere drie jongens liepen ook ophem af toen hij zei dat hij zou slaan als hij niet werd losgelaten. Demelderreageerde door de knaap in het gezicht te slaan waardoor deze viel. De anderendeinsden terug en lieten de man verder met rust.

Getuigenoproep

De politie wil graag weten wat er exact is gebeurd die avond en is op zoek naarde identiteit van de jongemannen. Het signalement van n van de jongens: blankgebruind gezicht, 1.90 m lang en potig postuur. Hij had een opgeschoren kapsel(hanekam) en lichtkleurig/rossig haar, gekleed in een gewatteerd kort donkerjack. De jongen sprak deels met een plaatselijk dialect.

Heeft u iets gezien ten tijde van het voorval of heeft uinformatie wat een bijdrage kan leveren aan het onderzoek, neemt u dan contactop met de politie via 0900-8844. Anoniem uw melding doen kan ook via Bel M,0800-7000.

2013132077

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Wijhe | 112 alarmeringen Wijhe | Goedkoop Tanken in Wijhe | Supermarkten in Wijhe | Weerbericht Wijhe